tiistai 12. marraskuuta 2013

Tavoittavaa työtä lokakuussa

Lokakuu oli Sinema Leo:n työssä työntäyteinen. Tiimi toteutti 12 elokuvailtaa, joissa osallistujia oli noin 15,500. Tiimi vieraili useilla kylillä, osallistui jo aiemmin viittaamaani hiippakunnan evankeliointitapahtumaan Karumwassa ja tapasi ihmisiä eri tilanteissa. Kristillisiä opetustilanteita järjestettiin toreilla ja turuilla yhteensä 7, jotka tavoittivat noin 5100 henkeä.
Kotikäyntityö on tärkeää, ja tiimin ollessa jollain kylällä, pyyntöjä käydä kodeissa tulee usein.
Erään vastasyntyneen vauvan vanhemmat pyysivät tiimiä vierailemaan kodissaan. Vauva oli syntynyt jalat edellä, ja heimon uskomusten mukaan olisi tarpeen kysyä nyt esi-isiltä, mitä vauvalle tulisi tehdä. Perhe ei halunnut lapselleen tällaista, vaan pyysivät tiimiä vierailemaan kodissaan ja toivoivat, voisivatko saada tulla kirkon yhteyteen. Heidät toivotettiin lämpimästi tervetulleiksi.
Yksi pyynnöistä tuli Komen kylältä. Kylän evankelistan koti, oli juuri tuhonnut tulipalossa kokonaan. Tiimi ja ihmisiä seurakunnasta lähtivät katsomaan, millaista ensiapua perhe tarvitsisi. Sinema tiimi oli ollut jo useita päivä reissussa ja raamattuja oli myyty  jonkin verran. He antoivat osan raamattutuloista perheelle ensitarpeita varten.
Kuukauden tapahtumat keräsivät yhteensä reilut 20,000 osallistujaa. 


1.11.2013 Karumwassa Sinema Leo toisti aluksi
kirkkokuorojen musiikki-dvd:itä ihmisten pikkuhiljaa
saapuessa paikalle. Myöhemmin illalla esitettyä
sukuma-kielistä Jeesus -elokuvaa seurasi noin
2000 ihmistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti