keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Elokuvia Shinyangaan!

*33oC, tuntuu että voisi olla enemmänkin lämmintä, satunnaisia kevyitä tuulenpuuskia.


Hyvät uutiset sen kuin jatkuvat!

Muutama päivä sitten SLS:n kirkollisen työn koordinaattori Visa Kuusikallio luovutti uudelle Shinyangan hiippakunnalle auton Sinema Leo -elokuvatoimintaa varten. Meillä on nyt tuplavarustus verrattuna aiempaan, jolloin vielä jakamatonta lapinläänin kokoista 10 miljoonan ihmisen aluetta kierrettiin yhdellä autolla.

Auto palasi pariksi päiväksi Mwanzaan, ja siihen saatiin tänään mm. näkyvät tarrat: Sinema Leo ”elokuvat tänään”, Karibuni! ”tervetuloa” ja uuden hiippakunnan nimi SELVD (South East of Lake Victoria Diocese).

Auto on ollut Suomen Lähetysseuran lähettien kulkupelinä kymmenen vuoden ajan. Muistelin, että ainakin yksiköt Vanne, Pyhtilä, Hakala ja Oja-Nisula ovat kukin useamman vuoden autoa käyttäneet. Auto on hyväkuntoinen Toyota Land Cruiser vuosimallia 2004 ja kilometrejä on kertynyt noin 130 000, luultavasti ja toivottavasti autolla kilometrejä enemmän vielä edesään, kuin takanaan. Tästä on todella hyvä jatkaa!

 

4 kommenttia:

  1. Kiitos tästä vappuaaton hyvästä uutisesta! Sinema leo -kärrylle vielä pitkää ikää ja hyviä kuskeja ilosanomalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset, tämä oli täällä todella iloinen uutinen. Auton luovutus muuten pidettiin salassa uudelta hiippakunnalta melkein luovutushetkeen saakka, joten yllätys oli ollut hiippakunnassa aikamoisen iloinen, kun kuulivat saavansa tällaisen työkalun. Sitä ja elokuvalaitteistoa oli toivottu jo jonkin aikaa. Laitteet ovat vielä suunnitteilla, mutta nyt näkyy valoa siinäkin asiassa. Uskoisin, että tuo auto palvelee vielä pitkään.

      Poista
  2. Hyvä uutinen! Turvallisia kilometrejä autolle ja tiimille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Uuden Sinema auton pitäisi nyt viikonlopusta alkaen olla ensimmäistä kertaa tositoimissa, joten tästä se alkaa.

      Poista